Maak je content marketing vanaf nu beeldbepalend!

Maak je content marketing vanaf nu beeldbepalend!

De afgelopen jaren is er heel veel aan content marketing gedaan. Met deze vorm van marketing geef jij online een presentatie van jouw bedrijf en werkzaamheden.
Veel bedrijven schrijven blogs en presenteren zich op social media.

Deze vorm is vandaag de dag niet meer weg te denken, ze zijn onmisbaar voor de marketing van jouw bedrijf maar vormen zo langzamerhand ook een overkill. Je moet enorm je best doen om nog op te vallen binnen de massa van bijvoorbeeld van social media. In mijn laatste post liet ik zien dat Facebook gaat veranderen. Ze gaan meer met (live) video’s werken oftewel ook daar is het tijd voor videomarketing.

Videomarketing?
Met deze techniek breng jij jouw boodschap over aan de hand van video’s. Eigenlijk wordt dit al heel lang gedaan, denk hierbij aan de standaard tv reclames. Maar voor de MKB was dit onbetaalbaar omdat het huren van een professionele filmploeg flink in de papieren liep.

Gelukkig is die tijd voorbij. Jij kunt zelf aan de slag met o.a. je telefoon en tablet en met de technieken van social media is het super eenvoudig om dit zelf te verspreiden.

Social media wordt beeldbepalend

Waarschijnlijk is het jou al opgevallen. Op de tijdlijnen van jouw social media staan steeds meer video’s. Het bereik van video’s is ongekend en maakt het bericht ook veel persoonlijker. Daarbij zijn onze hersenen zo ingesteld dat ‘visuals’ veel beter worden opgeslagen. We zeggen niet voor niks: “Ik denk in plaatjes”.

En nu aan de slag!

Wil jij jouw bedrijf beter in beeld brengen dan kun je verschillende opties hanteren.

Een mooie kennismaking van jouw bedrijf kan door middel van luchtvideo’s. Door de komst van de drone een zeer betaalbare manier om het bedrijf echt in beeld te brengen. Met deze beelden breng jij jouw bedrijf naar ongekende hoogte en ontwijk je het standaard content.
Eén van de samenwerkingspartners van Business Effect “vliegt” met regelmaat voor het maken van video’s. De A. Vogeltuinen in beeld gebracht, niet door foto’s maar juist door video! Zeg nou zelf, dit spreekt toch duizend keer meer aan.

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten

Navigeer