Video

2 Berichten Back Home

Maak je content marketing vanaf nu beeldbepalend!

Maak je content marketing vanaf nu beeldbepalend!

De afgelopen jaren is er heel veel aan content marketing gedaan. Met deze vorm van marketing geef jij online een presentatie van jouw bedrijf en werkzaamheden.
Veel bedrijven schrijven blogs en presenteren zich op social media.

Deze vorm is vandaag de dag niet meer weg te denken, ze zijn onmisbaar voor de marketing van jouw bedrijf maar vormen zo langzamerhand ook een overkill. Je moet enorm je best doen om nog op te vallen binnen de massa van bijvoorbeeld van social media. In mijn laatste post liet ik zien dat Facebook gaat veranderen. Ze gaan meer met (live) video’s werken oftewel ook daar is het tijd voor videomarketing.

Videomarketing?
Met deze techniek breng jij jouw boodschap over aan de hand van video’s. Eigenlijk wordt dit al heel lang gedaan, denk hierbij aan de standaard tv reclames.

Facebook gaat veranderen en dat heeft gevolgen voor jouw bedrijf!!

Facebook gaat de komende periode flink op de schop aldus Facebook-topman Zuckerberg. Onlangs gaf Zuckerberg in een interview met New York Times meer duidelijkheid: “Er komt een vernieuwde newsfeed met als grote doel om mensen dichterbij elkaar te brengen” oftewel we gaan een verandering krijgen in Facebook, meer ruimte voor vrienden en familie en minder ruimte voor bedrijven. Veranderingen: Facebook gaat meer voorrang aan berichten van jouw vrienden en familie geven en minder aan merken, uitgevers en pagina’s. Hierdoor krijg je minder virale video’s in je newsfeed zien. Door deze aanpassing komt er meer zinvolle interatie aldus Zuckerberg. Je hebt immers meer reden om een leuk bericht van een vriend te liken of erop te reageren, dan als je de miljoenste like bij een veel gekeken video plaatst. Zuckerberg denkt dat het leidt tot minder passieve content, waar je gedachteloos langs bladert maar die je niet uitnodigt tot echte actie.…

Navigeer